Precisionist Chronograph 98B312

ŠIFRA PROIZVODA : 98B312

131.690,00 (RSD)
Na zalihama

Precisionist kolekcija - sa preciznošću do 1/1000 sekunde i klizećom sekundarom

Novi Champlain model - crni IP nerđajućI čelik, kovano karbon kućište sa 8 kazaljki, hronograf funkcije, crni brojčanik sa prikazom datuma, zakrivljeno mineralno staklo, šrafnjeno kućište, žuta narukvica od FKM gume i crnog najlona sa žutim detaljima. Vodootrpornost do 300 metara.

Bulova jedinstveni kvarcni mehanizam sa 262kHz vibracionom frekvencijom  - za neprevaziđenu preciznost

Komentari za proizvod Precisionist Chronograph 98B312

Uputstvo za postavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

Napomena: B:PM nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi podaci i fotografije kompletni i verni.